Samsung Galaxy S7, S7 Edge için Android 7.0 Nuga Beta Güncelleme



Samsung artık son Android sürümü, Android 7.0 Nougat tatlılığını sağlayan akıllı üreticilerinden biridir. Geçen yıl Samsung resmi güncellemeden önce Android 6.0 Hatmi erken önizleme sağlamak için Galaxy S6 ve S6 edge kullanıcıları için beta programına başladı. Samsung, hiç şüphesiz Galaxy S7, S7 Kenar kullanıcıları için güncelleme programını hızlandırmak için bir yol arıyor.



Not: İşleme başlamadan önce Yapılan işlem cihazınızda kalıcı yazılımsal sorunlara yol açabilir lüften bu riski göze alarak yapınız.
Olarak bilinen Galaxy Beta Programı , Samsung Galaxy S7, S7 Kenar kullanıcıları resmi alacak yeni güncelleme, yapýlar erken almak mümkün olacak zaman onun mükemmel ve hata içermeyen. Samsung akıllı telefon kullanıcıları Galaxy Beta Programına başvurmak için Samsung bir uygulama oluşturdu. Beta programı için uygulayarak, aynı zamanda güvenlik yamaları ve herkesten önce daha fazla gibi diğer beta güncellemeleri alırsınız.
Şimdilik, Android 7.0 Nuga beta yapı Galaxy S7 ve S7 Kenar varyantları bazı için kullanılabilir; Sadece Birleşik Krallık T-Mobile ve Sprint sürümü. Yakında Samsung diğer ülkeler ve türevleri için bu beta güncelleme dışarı atılır. Galaxy S7 Kenar Olimpiyat Sürümü ve Batman Adaletsizlik baskı bu beta programına desteklenmez samsung puan.
Beta programlar herkesten önce güncelleştirmeleri almak ister üst düzey kullanıcılar (geliştiriciler) ya da insanlar için her zaman vardır. Bu ilk test amaçlı kullanılmaktadır oluşturur ve bunu çağırarak, kamera veya tuğla cihazınızın gibi telefonunuzun ana işleyişini bozabilir hataları içerdiğinden beta birincil cihaz üzerinde inşa yüklemeniz gerekir.
Samsung nedense Galaxy Apps Store'dan Galaxy Beta Programı kaldırıldı. Eğer mağaza Galaxy Beta Programı uygulama bulmak mümkün değildir eğer öyleyse, o zaman, apk sideload indirebilirsiniz burada ve Galaxy smartphone yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin.
  1. Gidin Güvenlik> Ayarlar> Enable Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini.
  2. Gidin Dosyalar ve apk dosyasını bulun indirip telefonunuza taşındı.
  3. Bu dosya üzerinde bir kez dokunun ve dokunun yükleyin yüklemeyi başlatmak için.Yükleme tamamlandıktan sonra, dokunun  uygulamasını başlatmak için.
  4. Uygulamanın üzerinden oturum isteyecektir Galaxy kimliği ve kabul nihayet beta programına başvurabilmek için lisans.
Bu akıllı kapatarak ve tekrar açarak elle yapabilirsiniz değişiklikleri uygulamak için akıllı telefonunuzu yeniden isteyebilir. Bundan sonra, içinde güncellemeleri kontrol edebilirsiniz Telefon> Yazılım Güncellemeleri Hakkında Ayarlar> .

Sonuç

Samsung Galaxy Beta programı bile gelecekte samsung gelişmeler yeni güncelleştirmeleri almak için izin verir. Beta programına kabul etmeden önce Şartları okumalısınız.

0 yorum to “Samsung Galaxy S7, S7 Edge için Android 7.0 Nuga Beta Güncelleme ”

Yorum Gönder